Morsan anlitade ett städföretag i Sundsvall

Morsan har flyttat till en annan lägenhet och hon bestämde sig för att inte slita med flyttstädningen själv, så hon anlitade ett städföretag i Sundsvall som heter Berg och Dal Städ. Det var bra att hon gjorde det för det hade tagit lång tid om hon skulle städat ur lägenheten själv och dessutom slapp ju vi anhöriga att hjälpa till. En annan bra sak var att morsan kunde ägna sig åt att komma tillrätta i den nya lägenheten istället för att flyttstäda. När den gamla lägenheten besiktigades så blev den med beröm godkänd och både jag och morsan vill rikta ett stort tack till Berg och Dal Städ som gjorde ett lysande jobb. Här på bloggen händer det titt som tätt att jag skriver och rekommenderar någonting och i det här inlägget vill jag rekommendera er som behöver hjälp med städningen att ni ska vända er till detta städföretag i Sundsvall under förutsättning förstås att ni som läser inlägget bor i Sundsvall med omnejd. När fakturan kom hade morsan blivit överraskad över att det inte kostade mer än vad det gjorde och efter att rutavdraget gjorts blev det ju ännu billigare, så själva kostnaden var inget att knota om. Jag fick veta att det går att få hjälp med det mesta inom städning av detta städföretag i Sundsvall och att det går att anlita dem oavsett om man är en privatperson eller om man representerar ett företag eller en förening. Morsan blev som sagt 100 procent nöjd och jag kan inte tänka mig annat utan att även ni som vänder er till Berg och Dal Städ också kommer att bli det. Nu var det inget mer jag kan komma på att jag skulle ta upp när det gäller just detta, och jag hoppas att detta tips kan vara till nytta för er!